Annons:

Restaurant

Svenska Möten har Europas bedste konferencekok

Den 7. oktober blev den europæiske finale i Copper Skillet afgjort i København. Kokke, der…

Den svenske stats lufthavnsselskab indfører et prisloft på restaurantmad

I sidste weekend fik SEB-økonom Johan Javeus' rejesandwich med øl til 422 SEK på Landvetter…

Madklubben og Home of Carlsberg åbner ny øl- og spiseoplevelse i det originale Carlsberg-bryggeri på toppen af Valby Bakke

Den 8. november slår Madklubben og Home of Carlsberg officielt dørene op for en ny…

Millioner på finansloven vil styrke turismen

I regeringens nye finanslovsudspil bliver der blandt andet lovet midler til erhvervsuddannelserne og en pulje…

Regnvåd juli påvirker danske restauranter og caféer

Erfaringer tyder på, at den regnfulde juli vil kunne mærkes på bundlinjen

JOE & JUICE-ekspansion fortsætter med underskud og øget gæld

Joe & The Juice tjener igen penge på sine butikker, men vokseværk betyder fortsat minus…

Stadig mange konkurser i hotel- og restautantbranchen

Danmarks Statistik har udgivet konkurstallene for maj måned, der viser, at hotel- og restaurantbranchen stadig…

Flere gastroturister vælger Danmark

Fra 2017 til 2022 steg antallet af udenlandske gastroturister i Danmark med 49 pct. til…

Michelin-succes er guld værd for Danmarks brand i udlandet

Aftenens uddeling af Michelin-stjerner blev endnu en markering af dansk gastronomis eliteniveau, og det vil…

Ændringer i gæsteadfærd udfordrer restauranter

Restaurantgæsters individuelle ønsker og behov udfordrer restauranterne. Det viser resultaterne af HORESTAs medlemsundersøgelse for restaurantbranchen.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.