TUI viser tocifret vækst fire år i træk

0

I årsregnskabet fra TUI fremviser de endnu engang en stor vækst for det tyske rejseselskab.

Rejsearrangørens driftresultat er steget med 10,9 procent. Det giver en drift med tocifret vækst fire år i træk. Det skyldes datterselskabernes investering inde for hotel og krydstogt, fortæller TUI i en pressemeddelelse:

– Vi investerer, vi vokser med TUI’s højprofilerede produkter og service, og vores forretning fortsætter med at skalere. I dag står vores eget ferieoplevelsesindhold for 70 procent af vores fortjeneste: hoteller, krydstogter, ekskursioner og aktiviteter. Det gør det muligt for os tydeligt at differentiere fra konkurrencen. Med mere end 20 millioner gæster, brugen af moderne teknologi og intelligente kundesystemer, er der betydelig potentiale for fortsat vækst. Vi vil fortsætte vores succesfulde transformation. Næste stop bliver at transformere TUI til en digital platformsorganisation, fortæller administrerende direktør i TUI, Fritz Joussen.

Rejseselskabet har haft en omsætning på 6,3 procent, og de forventer hos TUI, at væksten fortsætter med at stige med minimum ti procent i 2019:

– TUI’s imponerende resultat trodser det udfordrende marked. Kundetal er oppe med 4,4 procent og de nordiske markeder er på forkant med udviklingen. TUI i Norden øgede sin omsætning, tæt på at blive det mest succesfulde nogensinde – inklusiv overskudsvækst fra året før, siger Alexander Huber, Direktør for TUI i Norden.

TUI Nordic er den største aktør på det nordiske rejsemarked med en markedsandel på 22 procent.

Share.

About Author

Comments are closed.