TUI: Fem gode råd til en billigere ferie

0

Rejebureauet TUI har givet en guide til, hvordan man kan få en billigere ferie med fem enkle råd.

  1. Surf rundt på nettet i hverdagene

”Rejsebranchen kører efter princippet for udbud og efterspørgsel, og styres hovedsageligt af en automatisk algoritme, der tilpasser priserne efter antallet af reservationer. Eftersom der er mere gang i reservationerne i weekenderne, hvor folk har fri, er chancerne for, at din næste drømmeferie falder i pris større, hvis du kigger i hverdagene.”

  1. Bestil uden for højsæsonen

Hvis man ikke har arbejde eller har mulighed for at rejse uden for de traditionelle skoleferier råder TUI til, at man kigger efter rejser udenfor skolernes ferier. De fremhæver månederne marts, maj, oktober og november som særligt gode måneder for billigere ferier.

  1. De mindre destinationer

Hvis man skal afsted i højsæsonen, råder rejsearrangøren til, at man kigger efter de mindre destinationer, som Vietnam i stedet for Thailand. Ellers fremhæver de Egypten, Montenegro, Albanien og Kroatien.

  1. Hold øje med kampagner og tilbud

Kig efter kampagner og tilbud på rejsedestinationerne, hotelkoncepter, datoer eller tilvalg som all inclusive. Derudover kan man tilmelde sig nyhedsbreve hos arrangører eller rejsebureauer.

  1. Forstå dine behov og spørg

”Der findes rigtig mange hotelkoncepter og destinationer, som hver især kan noget forskelligt. Find ud af, hvad dine behov er og ring eventuelt til en kyndig kundeservicemedarbejder. Hos TUI sidder tidligere guider bag telefonerne, som kender destinationerne og kan give dig mange gode råd, som du måske ikke lige finder på hjemmesiderne.”

Share.

About Author

Comments are closed.