Tivoli ramt af hackerangreb

0

Flere hundrede gæster i Tivoli har fået stjålet deres personlige oplysninger på grund af et hackerangreb på forlystelsesparkens online platform, Mit Tivoli.

Tivoli i København blev i starten af august ramt af et hackerangreb, som betyder, at flere hundrede gæster har fået stjålet deres oplysninger fra deres konti på forlystelsesparkens platform Mit Tivoli.

Det skriver Version2.dk.

Tivoli sætter ikke tal på, hvor mange kunder der er blevet ramt af angrebet, men de oplyser, at det er under tusind.

Mit Tivoli bruges af kunderne til at få adgang til forlystelsesparken med et digitalt Tivolikort og til at få Tivolis fordelsprogram. Gerningsmændene fik adgang til oplysninger som navne, adresser, telefonnumre, mails, fødselsdato og kortnumre.

– Omkring 15 procent af de kompromitterede brugere har haft et betalingskort gemt på deres profil. Vi har selvfølgelig tjekket alle sammen igennem, og der er ikke blevet fortaget et eneste køb på de kort, siger Jonas Buhl Gregersen, direktør for it- og forretningsudvikling i Tivoli, til Version2.

Det har ikke været muligt at bruge kontooplysningerne til at købe produkter i Tivoli, da man skal angive kontrolcifre, når man foretager et køb hos forlystelsesparken.

Tivoli opdagede hackerangrebet den 2. august, da de pludseligt opdagede et unormalt højt antal logins på Mit Tivoli. Derudover var der en kunde, der ringede ind og fortalte, at kunden havde fået en mail om, at der var blevet logget ind på kundens Mit Tivoli-profil fra en ny enhed, som kunden ikke selv havde gjort.

Tivoli har nu lukket deres platform ned i en midlertidig periode, fortæller Jonas Buhl Gregersen til Version2:

– Derefter lukker vi ned for hele platformen Mit Tivoli. Vi lukker både for, at der kan logges ind med eksisterende brugere, og vi lukker også ned for, at man kan oprette nye brugere. Den følgende mandag åbner vi op igen sidst på dagen, siger han.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.