TUI udvider med aktivt koncept-hotel i Kap Verde

0

Den stigende interesse for Kap Verde blandt turisterne, får rejsebureauet TUI til at udvide med et TUI Magic Life Resort på Boa Vista.

TUI åbner det nye ressort TUI Magic Life i Kap Verde med 575 værelser. Det skriver TUI i en pressemeddelelse.

Ifølge Sebastian Ebel, der er bestyrelsesmedlem og ansvarlig for hoteller og ressorts i TUI Group, kommer det til at være en del af deres fremtidsudsigter i Kap Verde:

– Vi har allerede omkring 350.000 kunder, som hvert år rejser til Kap Verde med TUI, siger Sebastian Ebel.

– Med konstruktionen af en ny club i Kap Verde, skaber vi ikke bare en årlig tilføjelse af destinationer for vores gæster, men investerer også i fremtiden for vores hotelforretning. Vores Hotel & Ressorts-segment står allerede for omkring 40 procent af TUI Groups indkomst, siger han.

Ifølge TUI udgør deres gæster over en tredjedel af alle besøgende i kap Verde.

TUI Magic Life Boa Vista kommer til at have fire tennisbaner, en fodboldbane, fire volleyboldbaner og bueskydning som en del af det varierende aktive program. Til de yngre kommer der også til at være et badeland.

Har man lyst til at slappe af, vil der være en hovedrestaurant, tre á-la-carte restauranter, fire barer, fem pools og et wellness-område.

Andreas Pospiech, der er direktør for TUI Magic Life, fremhæver særligt den kapverdiske gæstfrihed og den portugisisk-afrikanske kultur, som noget, gæsterne vil sætte særligt pris på ved den vestafrikanske østat.

Share.

About Author

Comments are closed.