SkiStar møder vintersæson med stigning på 77 procent

0

Bookingtallene viser en procentmæssig stigning af overnatninger sammenlignet med samme tid sidste år. Det viser sig, at over 77 procent af sæsonens forventede udlejningssalg, allerede er reserveret.

– Nu er vinteren her. Det kølige vejr har givet gode betingelser for sneproduktion, og sammen med den naturlige sne er faciliteterne veludstyrede til at byde velkommen til jule- og nytåretsgæster. Den største stigning ser vi i jul- og nytårsugen. På trods af sen påske er det godt, at vi har en positiv udvikling i udlejningssalget. Sen påske betyder, at påskebestillingerne kommer senere end normalt, siger Mats Årjes, adm. Direktør for SkiStar.

Den nye stolelift West Express i Hundfjällts skiområde i Sälen er for nylig blevet taget i brug. En investering på i alt 100 millioner SEK., som indebærer en række ændringer i skiområdet og et bedre skisprodukt for alle.

Brugen af kontanter er faldet meget i de seneste år, og vintersæsonen er SkiStars første med kontantfrit indbetalingssystem på sine skandinaviske destinationer. De ser det som et skridt i virksomhedens bæredygtighedsindsats, da de uden kontanter reducerer miljøpåvirkningen og giver deres medarbejdere en mere sikker arbejdsplads.

– Vi ser stadig en stor efterspørgsel efter grunde, lejligheder og Vacation Club-enheder på vores destinationer. Periodens gevinst fra ejendomsudvikling og udnyttelse udgjorde 101 millioner SEK., som først og fremmest kommer fra de to gennemførte projekter. Udvikling af et større areal og salg af 26 lejligheder i et ældre boligområde – begge projekter i Sälen. Vi står fast i vores prognose om, at gevinsten fra ejendomsudvikling og udnyttelse vil stige i dette virksomhedsår, siger Årjes.

Det alpine verdensmesterskab i Åre er 4. til 17. februar. Som titelsponsor og vært for mesterskabet ser SkiStar frem til at præsentere sin virksomhed for besøgende og omkring 700 millioner tv-seere. De er også officielle tøjleverandører og lancerede i november deres nye mærke EQPE, som tilbyder skitøj tilpasset et skandinavisk miljø.

SkiStar er delejere i udviklingen af ​​Scandinavian Mountains Airport – lufthavnen som bygges mellem Sälen og Trysil.

Delårsrapport: september 2018-november 2018: første kvartal

  • Omsætningen i 1. kvartal steg med 50 MSEK, 34 procent, til 196 MSEK (146) i forhold til året før.
  • Resultatet efter skat for 1. kvartal blev forbedret med SEK 35 MSEK, 20 procent, Til SEK -144 mio. (-179) i forhold til året før.
  • Resultat pr. Aktie før og efter fortynding sluttede på -3,47 SEK (-4,39), en forbedring på 21 procent.
Share.

About Author

Comments are closed.