Langt flere danskere foretrækker charterrejser i vinterferien

0

Flere forbinder uge 7 og 8 med ferie på pisterne, men sådan er det ikke tilfældet for størstedelen af danskere i vinterferien.

En pressemeddelelse fra Bravo Tours skriver, at hele 43 procent af danskerne foretrækker solferier i uge 7. Det viser en undersøgelse, som YouGov har lavet for Bravo Tours. 24 procent vil gerne på storbyferie. Derimod vil kun 11 procent rejse på skiferie i skolernes vinterferie.

– Vi hungrer kort sagt efter sol og sommer. Mørket og kulden har for alvor sat ind, og nu drømmer vi os væk til varmere himmelstrøg, så snart vi får muligheden – og næste mulighed er for mange skolernes vinterferie i uge 7, siger Peder Hornshøj, der er administrerende direktør i Bravo Tours.

Den store efterspørgsel på varmen fra danskerne i vinterkulden har fået Bravo Tours til at sætte større fly ind med ekstra pladser til den Kanariske Ø Lanzarote.

– Lanzarote er en af de varmeste og hyggeligste af De Kanariske Øer. Her har man både mulighed for at slappe helt af eller kombinere med flotte oplevelser rundt på øen. Det er for mange en perfekt vinterferie, siger Peder Hornshøj.

I undersøgelse har YouGov spurgt mere end 1.000 danskere, hvordan de foretrækker at holde vinterferie.

Share.

About Author

Comments are closed.