Apollo lancerer nyt koncept: Rejs med folk, du ikke kender

0

Apollo Rejser har lanceret Premiumrejser, som er deres nye koncept, hvor man kan rejse med fremmede mennesker, der deler samme interesser som en selv.

“Hvem siger, at en rejse altid er med enten familie eller venner?”. Ifølge Apollo skal det ikke altid være sådan. Efter en undersøgelse viser, at 15 procent af danskerne helst vil rejse sammen med andre, som de deler interesser med, har Apollo lavet et nyt rejsekoncept.

Apollo Premiumrejser fokuserer på de fælles interesser, man kan have inden for rejseoplevelser og interesser med andre mennesker:

– Når nu vi kan dele kørelejlighed, dele måltider med fremmede og i det hele taget er blevet mere sociale i vores gøren hjemme i Danmark og ude i verden, så mener vi også, at vi kan rejse sammen med andre end lige dem, som vi bor sammen med eller på anden måde deler vores hverdag med, siger forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Det nye koncept er pakkerejser, hvor oplevelser, udflugter, lækre hoteller, flyrejse og en lang række fælles måltider er inkluderet i prisen. Glen Bisgaard understrejer også, at det ikke bliver en rejse med en masse forskellige turistattraktioner:

– Vil man derimod have tid til at nyde et godt måltid mad med andre, tage på udflugter, hvor der er mulighed til at gå i dybden, mens man får unikke oplevelser og samtidigt lærer nye mennesker at kende, som man deler interesser med, så vil jeg bestemt anbefale at prøve vores nye rejseform, mener Glenn Bisgaard.

Konceptet Premiumrejser er opdelt i tre forskellige emner: Klassisk, Mad & Vin samt Aktiv med fokus på bl.a. vandre- og cykelture. De første rejsemål er til Kreta, Kroatien, Rhodos, Cypern og Albanien.

Undersøgelsen, der er baggrunden for deres nye koncept, er lavet af Apollo blandt 1.017 danskere.

Share.

About Author

Comments are closed.