Amadeus, Elavon og Mastercard forenkler, hvordan rejsebureauer betaler luftfartsselskaber

0

Amadeus virtuelle tegnebog til rejsebureauer, B2B Wallet, har fået en ny tilføjelse i form af Partner Pay, ifølge en pressemeddelelse.

Først ude er Thai Airways, som sammen med Select Travel i Sverige bruger Partner Pay til at håndtere og forenkle hele betalingsflowet til flyselskabet. Den igangværende prøveperiode har allerede vist reducerede omkostninger og forvaltning for disse transaktioner.

Den nye automatiserede betalingsløsning betyder, at Amadeus står for betalingsplatformen, Mastercard står for de virtuelle kort, og Elavon sikrer, at flyselskaber, som Thai Airways, kan acceptere betalinger fra forskellige aktører, der er en del af Mastercards globale netværk.

Rejsebureauers forvaltning af leverandørbetalinger er i dag ofte komplekse og dyrere i både tid og penge. Håndteringen omfatter risiko, optimering af betalingsmetoder, forskellige valutaer, undersøgelser og afstemninger. Amadeus B2B Wallet Partner Pay forenkler og hjælper rejsebureauer med at optimere og administrere deres leverandørbetalinger på en sikker, effektiv og rentabel måde.

Share.

About Author

Comments are closed.