Sejl til Folkemødet for første gang på legendarisk færge

0

Bornholmslinjen gør det nu muligt for første gang nogensinde at sejle direkte til Folkemødet på Bornholm – og endda med den legendariske bornholmerfærge, Povl Anker.

Bornholmslinjen, der operer færger til og fra Bornholm for Molslinjen, har meddelt, at det bliver muligt at sejle med Povl Anker-færgen den 12. juni til Bornholm:

– Folkemødet er en fantastisk begivenhed på Bornholm, og her giver vi gæsterne til øen en mulighed for at tage hul på årets Folkemøde allerede på turen til Bornholm, fortæller Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Færgen Povl Anker kommer til at sejle fra DFDS-kajen i København klokken 17:30 den 12. juni 2019. Der kommer til at være plads til 1400 passagerer, som blandt andet kan nyde en velkomstdrink, spise i restauranten eller få skipperlabskovs i bistroen i de seks timer, som sejlturen tager.

Povl Anker har leveret transport fra Rønne til København, Køge, Ystad og Sassnitz siden 1978.
– Det virker helt rigtigt at lade netop Povl Anker tage denne æresrunde omkring København og tilbyde transport til Bornholm og Folkemødet. Vi håber rigtigt mange vil benytte lejligheden til at komme til Bornholm på den helt klassiske måde, siger Jesper Skovgaard.

Sejlturen til Bornholm kan allerede bookes nu.

Share.

About Author

Comments are closed.