Legolands største investering bliver et filmunivers

0

I 2020 åbner Legoland tre helt nye forlystelser og en legeplads. Det bliver parkens største investering til dato.

I torsdags løftede Legoland sløret for deres nyhed i 2020 og samtidig parkens hidtil største investering i form af The Lego Movie World.

Det nye land får tre nye forlystelser, som sigter mod forskellige aldersgrupper. Landet bliver lavet i samarbejde med ‘Warner Bros. Consumer Products’, og er inspireret af karakterne og temaerne fra Lego Filmen, Et klodset eventyr og Lego Filmen 2.

– Vi glæder os rigtig meget til at få endnu et nyt land og hele tre nye forlystelser her i Legoland. Det bliver en unik og gennemtematiseret oplevelse, og vores gæster vil uden tvivl føle, at de træder helt ind i det fantastiske univers, de kender fra Lego filmene, siger Christian Woller, som er direktør i Legoland.

Det første Flying Theater i Skandinavien

Legoland bliver den første forlystelsespark i Skandinavien, som får et Flying Theater. Gæsterne svæver rundt, mens de ser en film på en kæmpestor 180 grader skærm. Der er også skruet op for effekterne, så man kan både forvente vind i håret, tåge og dufte i den nye forlystelse, skriver Legoland i pressemeddelelsen.

– Det bliver spændende at få en forlystelse som den her. Den store skærm og bevægelserne gør, at man oplever det som at flyve inde i filmen, og så virker Lego temaet bare rigtig godt til den her type forlystelse, hvor man bliver draget ind i Lego universet, siger Christian Woller.

Sjov for hele familien

The Lego Movie World henvender sig til de lidt større børn. Her skal de styre deres eget fly og selv bestemme, hvor meget flyet skal rotere.

For de mindre børn vil der komme en stor legeplads med et 10 meter højt legetårn. Det ydre rum er omdrejningspunktet, og børnene kan også prøve to rutsjebaner.

Der bliver også mulighed for at nyde udsigten fra et droptårn, der bygger på Unikitty karakteren fra LEGO Filmen 2. Her venter et 12 meter højt tårn, hvor det går op og ned med masser af sus i maven.

– The Lego Movie World får en rigtig god sammensætning af noget for hele familien, så der er ingen tvivl om, at vi glæder os rigtig meget til at kunne tilføje endnu et fantastisk land til Legoland oplevelsen, siger Christian Woller.

Share.

About Author

Comments are closed.