Københavns Lufthavn opgraderer for 20 mia. i kampen mod Arlanda

0

Københavns Lufthavn vil udvide terminalbygningen med 80.000 kvadratmeter mellem Gate C og B, som bliver lufthavnens største byggeprojekt.

Der kommer til at være plads til 40 mio. passagerer om året, når Københavns Lufthavn har færdigbygget udbygningen af terminalområdet.

Det skal give passagerer, medarbejdere og flyselskaber mere plads og bedre forhold i bagageudleveringen og mellem Gates C og B for 20 mia. kr.

– Passagernes rejse gennem lufthavnen skal være en spændende, effektiv og tryg oplevelse. Med det nye projekt sætter vi også fokus på ankomsten med en langt større bagageudlevering, hvor er mere plads, lys og luft, fortæller Thomas Woldbye.

– For selvom lufthavnen vokser, vil man som passager i CPH fortsat opleve at have alt under ét tag – modsat mange andre lufthavne i resten af verden, siger han

Investeringen er en del af kampen om at blive Nordens ledende lufthavn med hård konkurrence fra Arlanda.

– Vores opgave er at binde Danmark bedst muligt sammen med resten af verden. Men konkurrencen om at fastholde og udvikle nye ruter sammen med flyselskaberne er benhård. Derfor skal vi udvikle os, hvis vi skal fastholde positionen som Nordeuropas førende trafikknudepunkt, siger Thomas Woldbye.

Terminalområdet mellem Gates C og B kommer til at blive bundet sammen.

Share.

About Author

Comments are closed.