Zleep Hotels ansætter to nye i opdelt stilling

0

På grund af stor vækst i hotelvirksomheden har Zleep Hotels ansat to nye ansigter til at varetage stillingen Director of Operations.

Zleep Hotels har annonceret, at det bliver Jytte Vestergaard og Birgitte Nørgaard, der skal stå for ansvaret for at sikre driften, og de skal fungere som bindeled mellem drift og ledelse.

Hotelvirksomheden skriver, at der er flere årsager til, at stillingen er opdelt i to. Den første er væksten, der giver behov for flere hænder til at varetage processerne mellem ledelse og drift. Derudover skifter deres COO, Per Denker Sørensen, fra Zleep Hotels til Core Hospitality på grund af opkøbet fra Deutsche Hospitality.

– Når nu vi har været så heldige at få nye tyske medejere i Zleep, giver det rigtig god mening at opdele de to virksomheder. Med Deutsche Hospitalitys investering forventer vi desuden at kunne operere 40 Zleep hoteller i 2025, og derfor har vi brug for flere hænder i spændingsfeltet mellem drift og ledelse, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Jytte Vestergaard har siden årsskiftet været Director of Operations med ansvar for hotelkædens jyske hoteller:

– Det bliver en interessant, men også travl periode, vi går i møde med opstart af nye hoteller og oplæring af nyt personale. Jeg er enormt glad for at have fået Birgitte med på holdet, så vi sammen kan løse de opgaver, der end må opstå, fortæller Jytte Vestergaard, Director of Operations.

Birgitte Nørgaard kommer fra en tidligere stilling som Key Account Manager i ISS Facility Services.

– Med mine mange års erfaring med hoteldrift er jeg klar til at supportere og samarbejde med hotelchefer og teams om at sikre kvalitet, positiv drift og udvikling på de eksisterende hoteller, fortæller Birgitte Nørgaard om at starte som Director of Operations i Zleep Hotels.

Zleep Hotels åbner i 2020 tre nye hoteller i henholdsvis Hillerød, Ørestad og Lyngby.

Share.

About Author

Comments are closed.