Undersøgelse: Her er hotelkæderne, danskerne foretrækker

0

Når danskerne skal booke et hotelophold, er der tre kriterier, som er vigtigst. En ny undersøgelse viser, hvilke hoteller eller feriecentre som et bedst inde for kriterierne og dermed de hoteller, som danskerne foretrækker.

En attraktiv pris, pæne og rene værelser og beliggenheden. Det er de tre kriterier, som er vigtigst for danskerne, når de skal booke et ophold på et hotel eller feriecenter i Danmark. Det viser en ny undersøgelse fra YouGov.

Hver anden dansker (48%) har prisen på opholdet som det vigtigste kriterie. Næsten ligeså mange danskere (44%) mener, at pæne og rene værelser er et af de vigtigste kriterier, mens hver tredje (34%) angiver beliggenheden.

Undersøgelsen viser også, hvilke hotelkæder eller feriecentre danskerne mener, overholder disse kriterier bedst:

Størstedelen af danskerne (21%) overvejer at booke et hotelophold på et Comwell-hotel næste gang. Næsten lige så mange (19%) overvejer et ophold på et Scandic-hotel næste gang de skal booke et ophold i Danmark.

I undersøgelsen spurgte YouGov til kendskab og indtryk af 25 af de største hoteller og feriecentre i Danmark. Undersøgelsen er baseret på 2406 interviews med repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+.

Share.

About Author

Comments are closed.