Største camping-fusion i Norden er godkendt

0

Fusionen mellem First Camp og Nordic Camping & Resort er godkendt af den svenske konkurrencestyrelse. Nordens største campingvirksomhed får 700 ansatte og dækker 40 destinationer i Sverige og Danmark.

Den 21. januar i år meddelte First Camp og Nordic Camping & Resort om en fusion. Aftalen er siden blevet afprøvet af Konkurrencestyrelsen i Sverige, som nu har godkendt fusionen, og transaktionen fandt sted formelt den 7. marts.

– Vi er meget glade for, at det formelle nu er på plads, og vi arbejder på at opbygge en verdensklasse campinggruppe, siger Johan Söör, som bliver administrerende direktør for den nyoprettede koncern.

I koncernen vil First Camp og Nordic Camping & Resort brands fungere som datterselskaber med samlede aktiviteter inden for marketing, it og indkøb.

Unni Åström fortsætter som administrerende direktør for First Camp.

Da fusionen blev annonceret, var der spekulation, om det nye selskab vil bevæge sig mod Norge. Ikke mindst fordi det er den Norge-baserede Norvestor Equity, der ligger bag erhvervelsen af ​​både Nordic Camping & Resort og Göteborgs-baserede First Camp.

– Vi er baseret i Norge, og det er naturligt, at vi ser på Norge i det vi gør, siger partner i Norvestor Karl Svozilik i en kommentar til erhvervelsen og fremtidige planer vedrørende Norge.

Den nye campinggigant bliver den største af de nordiske lande i sin art med 700 ansatte, 1.500 hytter, omkring 2,5 millioner gæsteovernatninger og en omsætning, der sandsynligvis rammer 300 millioner kr. i år.

Læs mere her

Share.

About Author

Comments are closed.