Stordalen køber luksushotelkæde

0

Nordic Choice Hotels køber Kämp Collection Hotels. Den finske hotelkæde har elleve hoteller og er markedsførende inden for luksushoteller i Finland.

Hotelkoncernen Nordic Choice Hotels annoncerede onsdag, at de køber den finske hotelkæde Kämp Collection Hotels. Ifølge ejeren og grundlæggeren af Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, er det hans bedste køb til dato:

– Købet af Kämp Collection Hotels er en milepæl for både virksomheden og mig selv, og er en af de vigtigste deals, jeg har foretaget i hotelbranchen. Nordic Choice Hotels skal være en nordisk hotelgruppe, og som en ny ejer af Kämp Collection Hotels vil vi for alvor blive en vigtig nordisk spiller, fortæller Petter A. Stordalen.

– Vi er både stolte og ydmyge over at fortsætte med at køre Kämp Hotels og ønsker at bevare de store traditioner, som mærkerne repræsenterer, siger han.

Kämp Hotels blev grundlagt i 1887 med åbningen af Grand Hotel i Helsinki, som i dag hedder Kämp Hotel. Hotelkæden har i alt 1406 hotelværelser, 17 restauranter og mere end 550 ansatte. Derudover driver de nogle af Finlands mest berømte restauranter. I 2019 har virksomheden et mål om at omsætte for 100 millioner euro.

– Vi er overbeviste om, at Nordic Choice Hotels er et fremragende match for Kämp Collection Hotels og ser frem til at give vores nuværende og nye gæster en vidunderlig oplevelse på vores hoteller, siger Laura Tarkka, administrerende direktør for Kämp Collection Hotels.

Nordic Choice Hotels åbnede i 2016 deres første to Clarion-hoteller i Finland og opkøbte boutiquehotellet F6 i Helsinki. Den norske hotelkoncern har en ambition om at blive den bedste hotelkæde i Norden med en bred dækning i alle de nordiske byer, fortæller Torgeir Silseth, administrerende direktør for Nordic Choice Hotels.

– Udvidelsen i Finland er derfor et vigtigt strategisk skridt for koncernen. Luksus- og livsstilsegmentet i hotelbranchen vokser globalt, og med overtagelsen af Kämp Hotels styrker vi vores tilbud på premium-hoteller i Norden, siger han.

Købet af Kämp Collection Hotels skal godkendes af konkurrencemyndighederne i Finland i efteråret 2019.

Share.

About Author

Comments are closed.