Rekordår for Nordic Choice Hotels

0

Stærk vækst og vellykkede igangsættelser sikrede de bedste driftsresultater for 2018 for Nordic Choice Hotels.

Med otte nye hoteller og næsten 800 nye værelser gik Nordic Choice Hotels ud af 2018 med en ny topnotering for driftsresultat i hotelkoncernen. Driftsindtægterne sluttede på næsten 10.9 mio. NOK., Hvilket er en stigning på 9,6 procent i forhold til 2017. For første gang passerede de også 1 mia. NOK. i samlede indtægter.

– Vi har igen øget toplinjen til en milliard kroner, i forhold til de foregående tre år, siger Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

– Samtidig ser vi en god udvikling for vores franchise-hoteller, der samlet set leverer en toplinje på over 2,4 mia, Hvilket er en vækst på 5,2 pct.

Sammen med grundlæggeren Petter A. Stordalen står Torgeir Silseth foran et travlt 2019. 31. januar var den første af i alt seks planlagte hotelåbninger i år, da Quality Hotel The Mill i Malmø åbnede dørene op. I Oslo vil de i år åbne både Clarion Hotel The Hub, som med 810 værelser vil være Norges største hotel, boutiquehotellet America Line og Clarion Hotel Oslo.

– 2019 bliver året, hvor vi runder 200 hoteller i Nordic Choice. I alt har vi officielt 25 projekter med næsten 7.700 værelser på vej i de kommende år. Faktisk investerer vi langt mere, end vi i øjeblikket tjener, men vi tror, at vores forretningsmodel, hvor vi ikke kun er på markedet for at tjene penge, men også gør en forskel for både mennesker og miljø, er det rigtige i det lange løb, Konkluderer Silseth.

Nordic Choice Hotels er et af Nordens største hotelkoncerner med over 190 hoteller og 16.000 ansatte

Share.

About Author

Comments are closed.