Provinshoteller har markant fremgang

0

Hotellerne uden for København har for første gang i mange år en markant fremgang i omsætningen. Det skriver Finans.

Der kommer flere turister til hotellerne uden for Københavnsregionen efter flere år med svigtende resultater. Ifølge Finans har to ud af tre hoteller uden for København haft en øget omsætning i 2018.

– Det er glædeligt, at fremgangen for hotellerne nu også kan mærkes i provinsen, hvor man i mange år har haltet bagefter udviklingen i København. Hotellerne har investeret i at forbedre produktet, og det er medvirkende til fremgangen, siger Katia Østergaard, adm. direktør i brancheorganisationen Horesta.

Kun 25 procent af hotellerne uden for hovedstadsområdet havde en svagere omsætning i forhold til året før.

Det er særligt de mindre hoteller med under 100 værelser, der oplevede den største vækst. Ifølge Horesta skyldes fremgangen det stigende antal turister, vi har oplevet i Danmark:

– Danskerne rejser mere, og der kommer flere udenlandske gæster. Tidligere havde den voksende turisme størst effekt på hotellerne i København. Nu kommer der flere turister i resten af landet, siger Katia Østergaard.

Ifølge Finans viser tal fra Horesta, at 77 procent af hotellerne forventer at få flere gæster i 2019. Kun 11 procent forventer et fald i salget.

Share.

About Author

Comments are closed.