Nordic Choice Hotels satser på pakkeløsninger i nyt samarbejde

0

Nordic Choice Hotels gør det mere enkelt for gæster at booke pakkeløsninger i et samarbejde med Nordic Travel og Visit Group.

I et nyt samarbejde med Nordic Travel og Visit Group bliver den muligt for gæsterne at bestille pakkeløsninger døgnet rundt hos Nordic Choice Hotels.

– Takket være vores samarbejde med Nordic Travel and Visit Group kan vores gæster og medlemmer nu finde og bestille hele rejseoplevelsen via vores hjemmesidesiger, siger Lisa Farrar, Chief Digital Officer på Nordic Choice Hotels.

Pakkeløsningen, som de kalder “Packtivity By Nordic Choice”, er lavet med en teknisk løsning fra Visit Group, som bygger på reservationsplatformen CityBreak:

– Det er win-win for gæsterne, hoteller og eksterne partnere, da løsningen er både omkostningseffektiv og tidsbesparende, siger Carl-Johan Holmén, COO i Visit Group.

Nordic Travel vil håndtere butikken, mens Nordic Choice Hotels vil levere hotelopholdet:

– Som en del af Nordic Choice Hotels hjemmeside vil vi tilbyde gæsterne det, de efterspørger, og alt i pakkeopløsningen skal bookes og ordnes, før gæsten tjekker ind på hotellet, siger Mats Persson, adm. Direktør for Nordic Travel.

Bestillingen af pakkerejser vil være muligt på Nordic Choice Hotels’ hjemmeside fra begyndelsen af april. I første gang vil det kun være muligt på hotellet i Stockholm og Oslo, men vil på sigt også være muligt i hele Sverige, Norge, Danmark, Finland og Baltikum.

Share.

About Author

Comments are closed.