Dansk hotelkæde jagter erobring i svensk marked

0

Med en ny stilling i ledelsen hos Zleep Hotels skal Jonas Holmer stå i spidsen for udviklingen af Zleeps hoteller i Sverige.

Kun to måneder efter at danske Zleep Hotels åbnede sit første hotel i Sverige, sætter de nu for alvor jagten ind på at udvide uden for Danmark.

Med den nye stilling Director of Business Development Sweden, som Jonas Holmer tiltræder, vil Zleep Hotels opruste sig i det svenske marked. Ifølge en pressemeddelelse har hotelkæden hele 12 svenske områder på ønskelisten.

– Jeg er enormt glad for at blive en del af Zleep og virksomhedens svenske ekspansion. Både forretningsmodellen og den fremragende udførelse er imponerende, og jeg er sikker på, at Zleep Hotels vil fungere rigtig godt i Sverige, fortæller Jonas Holmer og fortsætter:

– Der er bestemt plads til dansk design og hygge til fornuftige priser i det svenske hotelmarked. 

Zleep Hotels åbnede Zleep Hotel Upplands Väsby nær Stockholm for to måneder siden, som end til videre er hotelkædens eneste hotel i Sverige.

– Sverige og de øvrige nordiske lande er det oplagte sted for Zleep at udvikle sig yderligere. Der er, som i Danmark, et stort potentiale for at skabe en kæde af lavprishoteller med vægt på design og kvalitet, siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

– Konkurrencen i dette segment er overkommelig, og potentialet er stort, Jonas er derfor en enorm vigtig kapacitet for Zleep’s udvikling i Sverige, siger han.

Det er næsten to måneder siden, at Deutsche Hospitality, købte ejerskab i Zleep Hotels, som ifølge Zleep Hotels giver den danske hotelkæde kapital til yderligere muligheder for at ekspandere sig i Norden.

Svenske Jonas Holmer kommer til at arbejde i sin nye stilling på deltid.

Share.

About Author

Comments are closed.