Dansk hotelkæde åbner 12. hotel

0

I juni 2018 blev det første spadestik taget til et helt nyt hotel i Aarhus. I dag, et år senere, kan den danske hotelkæde, Zleep Hotels, endelig åbne dørene til kædens 12. hotel.

Den danske hotelkæde Zleep Hotels har vist sit nye hotel frem i Skejby i det nordige Aarhus.

– Zleep er baseret på simplicitet, og det samme er den designmæssige stil, hvor vi kombinerer naturlige, rå materialer med en varm, hyggelig belysning. Det funktionelle design og loungens pulserende stemning kreerer et rum med plads til samvær og hygge, siger Sebina Christiansen, Project Coordinator i Zleep Hotels.

– Det nye Zleep hotel i Skejby er indbegrebet af denne flotte, skandinaviske designstil, og vi glæder os til at vise det frem, siger hun.

Skejby er en populær by for nye virksomheder. Hotelkæden forventer, at Zleep Hotel Aarhus Nord kan tiltrække både erhvervs- og turistkunder til:

– Skejby er en spændende placering for Zleep, da både erhvervsfolk og turister nemt kan komme til og fra hotellet. Der er enormt meget vækst i Aarhus for tiden, så selvfølgelig kalder det på endnu et Zleep hotel, fortæller Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

I dag åbnede de første 20 værelser ud af hotellets i alt 100 værelser. Det bliver hotelkædens andet hotel i Aarhus. I den sydlige ende har byen på Viby Torv, ligger Zleep Hotel Aarhus Syd.

Share.

About Author

Comments are closed.