Brøchner Hotels afslører navn for nyt designhostel

0

Brøchner Hotels er, med deres boutique-hoteller i København, blevet anerkendt for deres æstetik og design verden over. Nu er hotelkæden klar til at afsløre navn og koncept for deres kommende designhostel, der skal udfordre den traditionelle hostelkategori.

I marts 2020 åbner BOOK1 Design Hostel i den ikoniske bygning fra 1934 i Mølleparken, der tidligere har huset Aarhus hovedbibliotek. Bibliotekets originale arkitektur er respekteret og bevaret men blevet iklædt nyt design, en food court og barer. Det nye hostel fra Brøchner Hotels har 452 senge til overnattende gæster centralt i Aarhus.

– Navnet på vores nye designhostel gav næsten sig selv, fortæller administrerende direktør for Brøchner Hotels, Nickolas Krabbe Bjerg, og fortsætter:

– BOOK1 Design Hostel er et nyt uset hostelkoncept, der udover at give bygningen nyt liv med unikt og anderledes design, også vil have fokus på at skabe ekstraordinære oplevelser med events, nye mad- og barmuligheder til både hostelgæster og lokale.

Ifølge direktøren er ordet BOOK en henvisning til det tidligere bibliotek, der var i bygningen end til 2015. BOOK 1 betyder, at man reserverer én seng, en hel sovesal eller måske et af værelserne eller suiterne, som det nye hostel tilbyder.

Brøchner Hotels er kendt for at udvikle nye projekter i ikoniske bygninger med respekt for bygningernes originale arkitektur. På BOOK1 Design Hostel bevarer hotelkæden elementer fra biblioteket, der refererer til bygningens oprindelse og historie i et nyt design.

Private sammen
Ifølge Brøchner Hotels skal deres nye hostel give en anderledes oplevelse. De arbejder ud fra idéen om, at gæsterne er ’private sammen’.

– På BOOK1 Design Hostel spiller design en essentiel rolle og skaber en følelse af, at man som gæst kan være ’privat sammen’ i de områder som er fælles, men også på de forskellige værelsestyper. Booker man et standard double værelse eller en suite giver det sig selv, men det er også muligt at være helt privat, når man booker en seng i et af de nye ’pod dorms’ eller bunk dorm, fortæller Nickolas Krabbe Bjerg.

Han uddyber, at hotelkæden har fundet inspiration til ’pod dorms’ fra udenlandske pod- og capsule hoteller, hvor man sover iblandt andre men er privat i sin egen seng.

Via en app kan gæsterne bruge deres mobil som nøgle til både værelser og private skabe, til at tjekke ind og ud samt betale regningen for ophold og forbrug. På værelserne er der installeret intelligent belysning med sensorer, der sørger for at kun gulvet, og ikke hele rummet, oplyses let, når gæster kommer ind i sovesalen om natten, og på denne måde ikke forstyrrer andre sovende.

Share.

About Author

Comments are closed.