SAS åbner ny direkte fodboldrute

0

Norsk begejstring for engelsk fodbold er blandt andet baggrunden for, at SAS introducerer en ny direkte rute fra Stavanger i Norge til Manchester med to ugentlige afgange.

SAS har løbende udvidet deres ruter til Manchester i forbindelse med øget efterspørgsel på rejser til de britiske øer og interessen for engelsk fodbold. Nu åbner de en direkte rute mellem Stavanger, Norges fjerdestørste by, og Manchester.

Dermed bliver SAS det flyselskab, som har flest flyforbindelser mellem Skandinavien og Manchester, fortæller SAS’ norske finansdirektør, Torbjørn Wist:

– Nu kan endnu flere rejse hurtigt og effektivt til kampe med deres favorithold i aktion på de berømte arenaer. Liverpools sportslige succes og Ole Gunnar Solskjærs populære indtog i Manchester United har inspireret mange nordmænd til at rejse, siger Torbjørn Wist.

Fodboldklubben Manchester United ansatte i marts måned den norske træner Ole Gunnar Solskjær, som har ført til øget efterspørgsel blandt normændene for at rejse til Manchester og se nordmandens klub spille.

SAS flyver allerede til Manchester fra både Oslo og Bergen, og i Danmark kan fodboldglade passagerer rejse direkte til den engelske by fra København og Aarhus.

Den direkte rute fra Stavanger til Manchester opereres to gange om ugen, mandag og fredag, og ruten flyves med deres Boeing 737. Første afgang fra Stavanger er 8. november.  

 

Share.

About Author

Comments are closed.