Norwegian nedlægger samtlige transatlantiske ruter med 737 Max

0

På grund af at alle 737 Max-fly stadig bliver holdt på jorden verden over, har Norwegian nu besluttet at nedlægge alle deres transatlantiske ruter med flymodellen.

Norwegians ruter mellem Irland og Nordamerika bliver indstillet efter den 15. september.

– Da flyselskabet går fra vækst til rentabilitet, har vi foretaget en omfattende gennemgang af vores transatlantiske operationer mellem Irland og Nordamerika og i betragtning af groundingen af Boeing 737 MAX-flyene, har vi konkluderet, at disse ruter ikke længere er kommercielt levedygtige, siger Matthew Wood, SVP Long-Haul Commercial i Norwegian.

Det skriver Norwegian i en pressemeddelelse.

De seneste måneder har Norwegian været nødsaget til at erstatte deres 737 Max-fly på de transatlantiske ruter mellem Irland og Nordamerika med andre fly. Det sker efter to flystyrt med flymodellen i henholdsvis Etiopien og Indonesien.

– Siden marts har vi arbejdet utrætteligt for at minimere konsekvenserne for vores kunder ved at leje erstatningsfly for at drive ruterne mellem Irland og Nordamerika. Da tilbagevenden til service for 737 MAX imidlertid forbliver usikker, er denne løsning uholdbar, fortæller Matthew Wood.

Ifølge Ritzau annoncerede Norwegian allerede i september sidste år, at de indstillede deres flyvninger mellem USA og Belfast i Nordirland og Edinburgh i Skotland. Det skyldtes dårlig indtjening på ruterne.

Share.

About Author

Comments are closed.