Norwegian får ny helt på halen

0

Norwegian har annonceret, at deres næste ”tail fin hero” bliver amerikaneren Harvey Milk på deres Boeing 787 Dreamliner.

Den ottende amerikaner til at pynte på et af Norwegians fly bliver Harvey Milk. Hans portræt kommer til at være på Norwegians Boeing 787 Dreamliner.

Harvey Milk er blandt de mest kendte borgerrettighedsledere i moderne historie som en af verdens første homoseksuelle embedsmænd.

– Ligesom vores, var Harvey Milk’s mission reflekterende for en banebrydende ånd. Han viste en utrættelig sult for at se forbi folks forskelle og i stedet fokusere på at bringe dem sammen til det bedre, siger Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian. 

– Vi kan ikke komme på en bedre måde at ære Harvey Milk’s mod, end at dedikere en Boeing 787 Dreamliner til hans arv af lige rettigheder – en hyldest, der vil spænde over kloden i de kommende år, siger han.

Harvey Milks nevø, Stuart Milk, som er medstifter i fonden Harvey Milk Foundation, fortæller i pressemeddelelsen, at han er stolt af at se sin onkel på halen:

– Det her er en enestående måde at uddanne og fejre dem, der er kommet før os, så deres arv kan leve videre. Vi glæder os til at se Harvey ‘flyve’ ind i lufthavne over hele kloden og fortsætter med at sprede hans budskab om accept, siger Stuart Milk.

Siden Norwegians første fly kom i luften i 2002, har flyselskabet æret forskellige ikoniske personer på flyenes haler.

Share.

About Author

Comments are closed.