Manglende 737-leveringer sænker Ryanairs forventninger

0

Flyveforbuddet mod Boeing 737 Max-flyene betyder, at Ryanair sænker deres forventninger for 2020 og kan komme til at nedlukke i udvalgte lufthavne.

Ryanair forventer, at leverancerne af deres nye 737 Max-fly fra Boeing bliver forsinket, da flymodellen bliver holdt på jorden verden over. Derfor forventer Ryanair nu, at de har færre fly til næste år, som vil betyde, at kapaciteten bliver lavere end tidligere forventet. 

Det oplyser Ryanair tirsdag.

Ryanair har revideret deres forventninger for sommeren 2020, som nu er baseret på 30 fly i stedet for 58. De forventer, at det kommer til at reducere Ryanairs vækstrate i sommeren 2020 fra 7 procent til 3 procent. Derudover regner de med, at forventningerne til antallet af passagerer til næsten år vil falde fra 162 millioner til 157 millioner. 

De manglende fly kommer også til at få betydninger for lufthavnene, som Ryanair opererer fra. Hvilke lufthavne det kommer til at gå ud over, oplyser flyselskabet ikke. De skriver derimod, at de vil drøfte det internt med lufthavnene, hvor flyselskabet kommer til at lide nedskæringer eller lukke ned fra november 2019.

Share.

About Author

Comments are closed.