DAT åbner ny rute: Billund er et paradismekka

0

Danish Air Transport (DAT) har åbnet en ny rute fra Billund lufthavn til Stord i Norge. Det skriver Stord Lufthavn i en pressemeddelelse.

– Vi tror, at i løbet af sommeren vil familier gerne rejse på en weekendtur til Danmark. Billund er et paradismekka for familier med børn, siger Jesper Rungholm, direktør for DAT.

– Byen byder på mange ting som Legoland, Lego House og Lalandia. Desuden er det nemt at tage en lejebil eller bus til Kolding, Vejle eller Esbjerg, som alle er store danske byer med caféliv, shopping og attraktioner, siger han.

Ruten mellem Billund og Stord bliver den 13. nye rute for Billund Lufthavn til det kommende forår ifølge Jesper Klausholm, Head of Airline Relations and Marketing i Billund Lufthavn.

– Vi er rigtig glade for, at DAT ser mulighederne for at rejse de norske turister til Jylland. Og det er der sikkert også nogle af de vestjyske turismeaktører, der er glade for. Norge er jo i høj grad et prioriteret marked, siger Jesper Klausholm til Travel News.

Den nye rute starter den 28. juni og vil blive fløjet end til den 18. august. Der vil være en ugentlig afgang til Billund om fredagen og retur igen til Stord om søndagen.

Share.

About Author

Comments are closed.