Afprøver Virtual Reality i luften

0

British Airways-kunder vil blive fløjet til deres destination i deres egen 3D-biograf i luften, når flyselskabet afprøver virtual reality.

Indtil udgangen af ​​2019 vil kunder, der rejser på udvalgte flyvninger i First Class fra London Heathrow til New York JFK, kunne nyde et udvalg af prisvindende film, dokumentarer og rejseprogrammer i 2D, 3D og 360° formater.

Hovedtelefoner fra VR-brilleeksperten SkyLights giver kunderne mulighed for at fordybe sig fuldstændigt i 3D-visning. British Airways er det første britiske flyselskab, der har testet teknologien og har samarbejdet med eksperter for at vælge en række terapeutiske programmer, herunder guidet meditation og lydterapi, specielt designet til kunder, der frygter at flyve.

– Vi leder altid efter den nyeste teknologi for at forbedre vores kunders oplevelse på jorden og i luften. Virtual reality har magten til at revolutionere underholdning under flyvningen, og vi er virkelig glade for at prøve disse nye briller, da de skulle skabe en unik og uforglemmelig rejse for vores første kunder, fortæller Sajida Ismail, Head of Inflight Product i British Airways.

Tidligere i år prøvede British Airways teknologien i Heathrow Terminal 5, hvor kunderne fik et glimt af deres Club World-kabine gennem virtual reality.

 

Share.

About Author

Comments are closed.