Annons:

TUI fjerner rødt kød

TUI vil investere i moderne fly og andre initiativer for at reducere brændstofforbruget og derefter kompensere klimaforbruget. Nu fokuserer rejsearrangøren også på kødet på deres fly.

Siden 1. juni er oksekød, svinekød og lam blevet udfaset på TUIs egne fly. Det betyder, at rejsearrangøren nu vil fokusere på vegetariske retter. Det fortæller Anna Kiefer, bæredygtighedsekspert i TUI:

– Når vi spørger vores kunder, hvordan de tænker på bæredygtighed i forbindelse med deres fremtidige rejse, vil der normalt være rødt kød eller kød i almindelighed på listen over ting, de selv vil ændre på, siger Anna Kiefer.

– Derfor investerer vi nu i at gøre fugl, fisk og vegetarisk rigtig godt, mens vi fjerner det røde kød, fortæller hun.

Ifølge Levnedsmiddelforvaltningen i Sverige producerer oksekød cirka ti gange højere emissioner pr. kg. I forhold til kylling. Det skriver TUI i en pressemeddelelse.

Kunder hos TUI kan nu forudbestille deres mad før afrejse. TUI arbejder med selskabet Foodcase, der er tilknyttet Wageningen Universitet, som er et hollandsk univetsitet, der er verdens førende inden for fødevareforskning.

TUI har også en ambition om at blive de første i verden til at servere kaffe i en spiselig kaffekop, som de tester for tiden.

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.