Finnair har indgået et samarbejde med David Posey om selskabets nye signaturmenu. David Posey, der har danske rødder, er kok og indehaver af Michelin-restauranten Elske i Chicago.
Den Chicago-baserede kok David Posey har indgået et samarbejde med Finnair om flyselskabets nye signaturmenu. Kokken, med det danske ophav, skal skabe nordisk inspirerede måltider, som Finnair serverer for business class-kunder på alle langdistanceflyvninger fra USA.
– Jeg er spændt på at skabe et moderne bud på klassiske, nordiske retter til business class-passagerer, der rejser ud af USA. Jeg vil præsentere en smag af Skandinavien gennem friske, sæsonorienterede retter, der omfavner autentisk, nordisk smag. Og jeg glæder mig til at dele nogle af mine foretrukne, traditionelle opskrifter på denne unikke måde, fortæller David om samarbejdet med Finnair.
David Posey åbnede restauranten Elske i 2016 efter at have arbejdet på nogle af Chicagos mest velrenommerede restauranter. Elske er en moderne, amerikansk restaurant med skandinavisk indflydelse, der hylder kokkens danske mor gennem særprægede retter fra det nordiske køkken. Siden opstarten har Elske modtaget bred anerkendelse inklusiv Michelinstjerner i 2017 og 2018.
– Vi er meget stolte over at præsentere David Posey som vores nye signaturkok. Hos Finnair prioriterer vi nordisk kultur højt, og nordisk gastronomi har opnået en verdensomspændende opmærksomhed, som vi gerne vil afspejle i vores mad om bord. Takket være Davids anerkendte arbejde og danske baggrund er vi sikre på, at han højner hele rejseoplevelsen ved at tilbyde en unik gastronomisk oplevelse til vores passagerer, fortæller General Manager hos Finnair i Skandinavien, Robert Lönnblad.
David Poseys signaturmenu bliver serveret ombord på Finnairs fly med afgang fra USA frem til slutningen af marts 2021.