Dubai kåret til verdens bedste MICE-destination

0

Ørkenmetropolen Dubai er netop blevet kåret som verdens førende destination til både forretningsrejser, møder, konferencer og events. Det skete ved rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen, World Travel Awards, der i slutningen af november blev afholdt for 26. gang.

Dubai Tourism gik hjem med to titler til World Travel Awards: World’s Leading Business Travel Destination 2019 og World’s Leading MICE Destination 2019. Det er andet år I træk, at Dubai vinder sidstnævnte pris.

– Dubai fortsætter sin rejse mod at blive den foretrukne globale destination for forretninger og investeringer. Det gøres bl.a. ved at være vært for konferencer, møder og incentive-grupper såvel som forretningsrejsende, der her kan blive en del af et holistisk og innovativt miljø.

– De seneste priser til World Travel Awards er et globalt vidnesbyrd om Dubais formåen – og fokus på innovation, entreprenørskab og økonomiske vækst, samtidig med at emiratet maksimerer sit potentiale ved hele tiden af udvikle det erhvervsaktiverende økosystem, siger Issam Kazim, CEO for Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM).

I øjeblikket gør Dubai sig klar til at være vært for en række store events og begivenheder. Bl.a. er Dubai i december vært for 10.000 deltagere til Amway Asia Pacific Leadership Seminar.

Ifølge de seneste lister fra International Congress and Convention Association (ICCA) og Cvent, Inc. har Dubai fastslået sin position som førende erhvervsevents-destination i regionen – og Expo 2020 Dubai forventes yderligere at cementere emiratets position som den førende destination for forretningsrejsende og erhvervsevents.

Share.

About Author

Comments are closed.