Regent Seven Seas Cruises afslører planer for nyt luksusskib

0

Det luksuriøse krydstogtselskab Regent Seven Seas Cruises vil bygge et tredje skib.

Ifølge selskabets pressemeddelelse kan krydstogtskibet have plads til 750 passager. Det vil blive et søsterskib til deres Seven Seas Explorer og deres snart færdige, Seven Seas Splendor, som står klar i starten af 2020.

Det er en nyhed, der glæder Norwegian Cruise Line Holdings, som opererer Regent Seven Seas’ Krydstogtskibe:
– Vi er begejstrede over at bygge videre på Seven Seas Explorers og Seven Seas Splendors spektakulære succes, når vi udgiver et nyt fartøj, som vil sætte et endnu højere benchmark for elegance, luksus og stil, sagde Frank Del Rio, administrerende direktør for Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. 

Krydstogtskibet vil blive bygget af det italienske Fincantieri-skibsværft i Italien og vil være i havet i år 2023. Skibet kommer til at koste 540,8 millioner dollars. Det svarer til over 3,5 milliarder kroner.

Det nye cruise vil have mange ligheder med de andre to luksusskibe. Blandt andet strukturen i spisestuen, suiterne og underholdningen. Derudover vil den ifølge pressemeddelelsen også indebære sine egne unikke features.

Hvor skibet kommer til at sejle, bliver lanceret, når skibet er ved at blive færdigbygget. Der er endnu ikke fundet noget navn til det nye krydstogtskib.

Share.

About Author

Comments are closed.