Feel free at Sea with NCL

0

En opgradering til €99 på et syvdageskrydstogt giver gæsterne mere frihed og flere fordele. Hos NCL vil alle dine kunder opleve præcis den form for frihed, de har brug for. For nogle er frihed at opleve verdensberømt underholdning og for andre at spise fantastisk mad eller at opleve 300 drømmedestinationer over hele verden.”

 
Bestil det nye katalog nu!

Hos NCL vil alle dine kunder opleve præcis den form for frihed, de har brug for. For nogle er frihed at opleve verdensberømt underholdning og for andre at spise fantastisk mad eller at opleve 300 drømmedestinationer over hele verden. Bestil det NYE KATALOG nu og oplev endnu mere individuel frihed til søs med Free at Sea Inclusive Packages. Yderligere information og kataloger kan bestilles her.

 
Hvilke fordele er inkluderet i ’Free at Sea’?

’Free at Sea’ er tilgængelig på to standardprisniveauer pr. kategori:

  • Basisprisen, der omfatter en række inkluderede muligheder som uovertrufne madoplevelser, prisvindende underholdning og moderne fritidsfaciliteter.
  • Muligheden for at opgradere krydstogtoplevelsen til en fast pris (afhængig af længden af krydstogtrejsen) på ’Free at Sea’ med muligheden for at tilvælge to gratis fordele.

Hvad er inkluderet i Speciality Dining-pakken?

Afhængig af krydstogtets længde, indeholder pakken mellem et til fem måltider i restauranterne, Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville, Moderno Churrascaria, Los Lobos og Q.


 

’Free at Sea’ for rejsebureauer

Fordelene for rejsebureauer er tydelige: ’Free at Sea’ giver mulighed for at imødekomme kundernes individuelle ønsker. Én type kunde kan være interesseret i at opgradere sin ferie med ekstra fordele, mens en anden ønsker den lavest mulige pris på krydstogtbilletten. ’Free at Sea’ betyder ekstra provisioner, da kommission er mulig oven i den faste pris.

’Free at Sea’ vil være åben for reservationer via Book Norwegian, Amadeus Cruise samt NCLs reservationsafdeling (besøg https://www.ncl.com/fr/en/about/contact-us-eu for gældende telefonnumre). Tilbuddet erstatter det tidligere Premium All Inclusive-produkttilbud.

2016 Escape Lifestyle Photo Shoot

Hvordan fungerer reservationen af ’Free at Sea’?

Når du ønsker at reservere et cruise er den første pris, der kommer frem i reservationssystemet, basisprisen (hos Book Norwegian, er det automatisk den bedste pris, der bliver vist først). Ved at benytte de tilbudskoder, der er tilgængelige i reservationsguiden samt agentsektionen, vælger du først ’Free at Sea’-prisniveauet og tilføjer derefter de ønskede tilvalgspakker til bestillingen. Reservationen kan senere opgraderes op til 24 timer før afgang.

2016 Escape Lifestyle Photo Shoot

 

 

OM NCL

NCL har etableret sig som en innovatør inden for krydstogtsrejser i de seneste 52 år. Mest bemærkelsesværdigt var det, da NCL revolutionerede krydstogtsindustrien ved at tilbyde gæster friheden og fleksibiliteten ved at designe deres ideelle krydstogtsferie i deres eget tempo uden bestemte spisetider og fast dresscode, men med et stort udvalg af forskellige underholdningsmuligheder. I dag sejler NCLs 16 skibe til næsten 300 af verdens mest attraktive destinationer, inklusive Great Stirrup Cay, selskabets egen private ø i Bahamas samt resortdestinationen Havest Caye i Belize. NCL tilbyder ikke bare en behagelig overfart fra land til havs, men også prisvindende underholdnings- og restaurantoplevelser såvel som et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, inklusiv solo-værelser, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®.


 

 

 

 

 

 

Tom Baraas, Business Development Manager Norway and Denmark

FOR MERE INFORMATION, BESØG NCL.EU ELLER VORES AGENTHJEMMESIDE AGENTS.NCL.EU

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Comments are closed.