Loganair overtager flyruten mellem Esbjerg og Aberdeen

0

Med start fra den 4. marts vil Loganair beflyve ruten med en 49-sæders Embraer 145, hvilket kommer som en stor lettelse for byens erhvervsliv grundet rutens vigtighed.

Det er første gang, at flyselskabet har fløjet ruteflyvning til byen, Loganair har dog stor erfaring med at stå for charterfly for Nordsøens olie- og gassektor, herunder til og fra Esbjerg.

Selskabet vil sørge for daglige flyvninger på hverdage mellem Esbjerg og Skotlands energiby, Aberdeen, med afgang fra Danmark kl. 13.15 og ankomst 1 time og 20 minutter senere. Returflyvningen starter kl. 10.20, og passagererne lander i havnebyen kl. 12.45.

Der er også ekstra fleksibilitet for Vantage Card-indehavere, som tilbydes gratis ruteændring på returrejser to dage før eller efter den planlagte rejsedato.

Overtagelsen af flyruten vil forøge Loganairs tilstedeværelse i Aberdeen Lufthavn markant, hvor flyselskabet alle står for mere end 50 flyafgange om ugen.

Jonathan Hinkles, Loganairs administrerende direktør udtalte: “Det er altid trist at se et flyselskab lukke ned, og vores tanker er med alle de berørte – især de ansatte.   Vi arbejder på at skabe jobmuligheder for piloter, kabinebesætning og teknikere, så vi kan styrke Loganair.

“Vores nye rute til Esbjerg er et supplement til vores eksisterende aktiviteter i et særskilt geografisk område, og det passer logisk ind i vores nuværende netværk – samtidig med, at det markant øger vores flyselskabs tilstedeværelse i Aberdeen.

“Alle priser omfatter 20 kg indtjekket bagage, belønninger for frequent flyers og ekstra fleksibilitet for offshorearbejdere.”

Startprisen mellem Aberdeen og Esbjerg begynder ved 94,90 britiske pund. Alle billetter inkluderer 20 kg indtjekket bagage, og passagerne er berettiget til deltagelse i Loganairs loyalitetsprogram, Clan Loganair.

Billetter kan bookes online på www.loganair.co.uk eller ved at ringe til 0344 800 2855.

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Comments are closed.