HVEM VIL DU ANBEFALE NCL TIL?

0

NCL giver gæster større valgfrihed med ”Free at Sea”

I mere end et halvt århundrede, har Norwegian Cruise Line (NCL) gjort sejladser til en unik oplevelse i hele verden. Det internationale krydstogtselskabs vigtigste mission er at give gæsterne størst mulig frihed og fleksibilitet under mottoet ”Føl dig fri”.

Men hvordan sælger man denne frihedsfølelse som rejseagent langt fra krydstogtselskabets flåde? Vi har spurgt NCL-salgsteamet for det skandinaviske marked, om de vil dele deres personlige ”Føl dig fri”-tips med os:

 

 

 

 

 

 

Tom Baraas, Business Development Manager Norway and Denmark

Mine højdepunkter i den kommende Europa-sommersæson: Der er ingen begrænsninger for opdagelseslysten i Europa, da vi har det største udbud nogensinde med i alt seks skibe – herunder Norwegian Pearl med nye sejladser fra Amsterdam: Hemmelighedsfulde fjorde i Norge, Tsarens’ skatte i St. Petersborg eller Middelhavets livsstil i Firenze, Santorini og Dubrovnik.

Norwegian Bliss; Norwegian Joy; GoKarts; Racetrack; Go Kart; Lifestyle; Sports Complex; Deck Activities;

Og glem ikke vores prisbelønnede underholdning: Broadwayshows på Stillehavet? Akrobatik på Middelhavet? Eller fantastiske dansere i et cirkustelt på havet? Alt, hvad du ønsker dig, kan findes på de syv have.

Scene in After Midnight

 Men der er mere – NCL tilbyder også de bedste spiseoplevelser til havs … Spis japansk eller på et ægte amerikansk steakhouse, eller er du mere til fransk gourmetmad? Jeg vil personligt gerne beslutte spontant ombord, hvilken kulinarisk retning jeg vælger – hver aften. Med Freestyle Dining er der ingen faste måltider eller tildelte siddepladser. Og takket være Premium All Inclusive er aftendrinken i solnedgangen og perfekte cocktails under stjernerne også inkluderede i krydstogtprisen.

 

FOR MERE INFORMATION, BESØG NCL.EU ELLER VORES AGENTHJEMMESIDE AGENTS.NCL.EU

 

 

 

 

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Comments are closed.