– Første gang vi kørte forbi det daværende Örenäs Slot og begyndte at drømme var i 2011, og i dag er det tid! Maryhill Estate og dagens åbning er resultatet af et utroligt antal dygtige medarbejderes hårde arbejde, og vi er stolte, spændte og glade. Det er helt klart det mest omfattende og ambitiøse, vi har gjort siden starten af Ystad Saltsjöbad, siger Jonas Stenberg, administrerende direktør i ESS Group i en pressemeddelelse.
Robert “Bobbo” Nilsson er CEO hos Maryhill og har en solid gastronomisk baggrund som Årets Kok, Kokkenes Kok og Nobelbanketten. Sammen med sine internationale erfaringer fra Sri Lanka, Dubai og Kina har Maryhill Estate også ambitionen om at blive en maddestination for både det lokale og internationale publikum.
Læs også: de 10 vigtigste hotelåbninger i år
– Endelig åbner vi! Kokkeholdet med Martin Hansen i spidsen er noget helt særligt – og sammen håber vi at nå madelskere fra hele Sverige og på sigt også uden for Skandinavien. Det bliver en fin blanding af tradition og innovation, hvor gæsterne vil genkende sig selv, men også blive overrasket. Du kan absolut ikke gå glip af Martins tredobbelte frites med vores helt egen krydderiblanding, siger Robert “Bobbo” Nilsson, CEO Maryhill Estate.