Annons:

Ny svensk undersøgelse: Restaurantpersonale og direktører drikker alt for meget

Restaurantpersonalet topper listen over erhverv med den højeste procentdel af symptomer på alkoholafhængighed, rapporterer den svenske fagavis Hotellrevyn. Værst i klassen er dog direktører.

Restaurantpersonale er den faggruppe i Sverige med den største andel af symptomer på alkoholmisbrug blandt 22 undersøgte professioner.

Det viser en ny undersøgelse fra CAN og Systembolaget.

– De er også blandt dem, der drikker mest, og som normalt drikker store mængder på én gang, siger Isabella Gripe.

Hun er forsker ved CAN, Centralforeningen for Alkohol- og Narkotikainformation, og en af ​​rapportens forfattere.

– Restaurantpersonalet ligger på tredjepladsen, når det kommer til mængden af ​​alkohol og på fjerdepladsen, når det kommer til massiv drikning. De er også gruppen med det højeste niveau af afhængighedssymptomer, siger Isabella Gripe til Hotellrevyn.

Værst i klassen er dog direktører

Undersøgelsen viser, at ledere generelt og administrerende direktører i særdeleshed drikker mest. De administrerende direktører i undersøgelsen angiver et gennemsnitligt forbrug på 26 genstande om måneden, og knap seks ud af ti indtager intensivt alkohol mindst én gang om måneden.

Også faggruppen “Tømrere, murere og bygningsarbejdere” ligger højt med et gennemsnit på godt 24 genstande om måneden og næsten halvdelen er stordrikkere. Det laveste forbrug rapporteres af personer, der arbejder i sundhedsvæsenet og skoler.

Kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vores regler er enkle:Hold en god tone og vis respekt for dem vi skriver om og andre læsere, som kommenterer artiklerne. Alle kommentarer redigeres af redaktionen.

0 kommentarer Åbne

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.