Efter en omfattende renovering er Aarhus Airport nu klar med nyt design- og madkoncept.
Designmøblerede lounge-områder, storskærme og et nyt gastronomisk koncept er i de seneste måneder rullet ud i Aarhus Airport for at styrke passagerernes komfort i lufthavnen.
Det nye design og interiør er en del af lufthavnens vækststrategi om at tredoble antallet af passagerer til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år. Derfor har de øget fokusset på gæsteoplevelsen i håb om at tiltrække flere passagerer:
– Hvis vi vil have flere gæster gennem lufthavnen, må vi styrke deres motivation for at komme. De mange nye ruter har øget passagertallet væsentligt, men vi skal skabe flere vækst-drivere for at sikre den ønskede fremgang. Derfor præsenterer vi nu en ny lufthavn med fokus på kvalitet og kræs, siger direktør i Aarhus Airport, Peer H. Kristensen.
Den østjyske lufthavn har blandt andet opgraderet første sal med nye lounge- og caféområder med Hay-møbler og andet designinteriør. Derudover har de åbnet en nye restaurant, som gastronom og restauratør i Aarhus Airport, Martin Ib, skal stå i spidsen for:
– Det er vigtigt, at byens gæster får et godt førstehåndsindtryk, der også̊ gastronomisk lever op til Aarhus’ stærke brand. Det vil jeg gerne være med til at give dem. På samme måde skal lokale gæster have mulighed for at rejse mætte, glade og stolte fra lufthavnen, siger Martin Ib.
Aarhus Airport følger nu ombygningen op med en større udbygning af lufthavnens areal og aktiver.