Singapore Airlines, Michelin-restauranten Kokkeriet og flycateringvirksomheden Gate Gourmet har lanceret to nye retter til flyselskabets kunder.
De næste to ud af fire retter på Singapore Airlines’ fly er blevet lanceret. Sammen med Michelin-restauranten Kokkeriet har de fortolket retterne ’smørrebrød med laks’ og ’Kylling Danoise’, som vil være inspireret af det traditionelle nordiske mormorkøkken.
Retterne kommer til at være på Singapore Airlines’ rute mellem København og Singapore:
– I næsten halvandet år har vi samarbejdet med Singapore Airlines om at nytænke maden ombord og give gæsterne en unik og lokal smagsoplevelse, fortæller Sammy Shafi, ejer af Kokkeriet.
Den ene ret er Smørrebrød med laks, som er en forret med laks fra Fanø, sprødt rugbrød med malt, syltede rå gulerødder, vinaigrette på friskmostet appelsin- og gulerodsjuice og gulerodsskud.
Den anden er en hovedret. Kylling Danoise er pocheret og ristet unghane, gelé på rabarber, en relish af syltede agurker, kartoffelchips, ristede minikartofler, persille og en sauce på reduceret kyllingefond.
– Tiden ombord er en vigtig del af rejsen, hvad end det er ferie eller forretning. Nye og unikke smagsoplevelser med et nordisk udgangspunkt er et supplement til vores prisvindende vinkort og eksklusive champagner, siger Erwin Widjaja, General Manager for Singapore Airlines Nordics.
Retterne bliver serveret til alle, der rejse på business class hos Singapore Airlines fra Københavns Lufthavn.