Annons:

Jyske hoteller er bedst til at bekæmpe madspild

En undersøgelse viser, at de jyske hoteller er langt foran de fynske og sjællandske hoteller, når det gælder madspild.

Scandic og Too Good To Go, som bekæmper madspild, har lavet en undersøgelse, der viser, hvor i landet, hotellerne er bedst til at bekæmpe madspild. Undersøgelsen er bygget på Scandics tilbud om køb at overskydende mad fra morgenbuffeterne på Scandics 26 danske hoteller.

Undersøgelsen viser, at de jyske hoteller er langt foran på listen, som betyder, at de i den vestlige del af Danmark får langt flere salg af måltidsbokse fra morgenbuffeterne.
Scandic i Aarhus, Horsens, og Esbjerg har taget de tre øverste pladser på listen over de hoteller, der redder flest måltider. For at sammenligne med de sjællandske, har Scandics 13 hoteller i Jylland reddet omkring 15.500 måltider, hvor de sjællandske hoteller er på omkring 6.400 måltider. Fyn har afhentet ca. 1.200 måltider.

– Vores nye opgørelse viser tydeligt, at jyderne virkelig udnytter, at man kan kombinere et bæredygtigt valg med et godt tilbud. Nationalt set er vi stolte over, at så mange danskere har valgt at hente en måltidsboks hos os, og på den måde hjulpet med at bekæmpe madspild, siger Karsten Felvang Nielsen, Scandics Food & Beverage-direktør i Danmark.

Med appen Too Good To Go kan man bestille og afhente en måltidsboks fra overskydende morgenbuffeter på Scandics hoteller og resterende mad fra flere restauranter i landet.

Ifølge pressemeddelelsen fra Scandic har hotelvirksomheden sammen med Too Good To Go reduceret mere end 18 tons madspild siden slutningen af 2017

Kommentarer är stängda.

Abonner gratis på Travel News’ nyhedsbrev og få de seneste nyheder fra rejsebranchen på alle hverdage inden kl. 8.