Som en del af SAS nye koncept har de nu lanceret en vegansk menu, der skal testes i de næste to uger fra den 9. november.
Fra den 9. november i år og to uger frem vil den nye menu blive testet på SAS flyene. Det skal indgå i en del af flyselskabets bæredygtige fokus. Det fortæller deres kommercielle vicedirektør, Karl Sandlund, i en pressemeddelelse:
– Bæredygtighed er et centralt fokus hos SAS, og sammenholdt med en øget interesse for plantebaseret kost i samfundet er det vigtigt at lave et forsøg med en vegansk ret i vores menu, fortæller Karl Sandlund.
Hvis man skal ud og rejse inde for de næste to uger, kan man i den nye menu blandt andet få timianristede svampe med en linse- og rødbedesalat med hvede og sorte bønner med estragon. Skiver af gul rødbede og hummus af gule ærter.
Menuen bliver en del af flyselskabets New-Nordic by SAS-koncept med sæsonbaserede råvarer fra skandinaviske producenter og leverandører.
I testperioden vil den nye menu være inkluderet for alle SAS plus passagerer og skandinaviske SAS-flyvninger på 80 minutter eller mere.