Populært skiområde udvider med ny skidestination

0

Efter mange års byggeri og klargøring åbner en helt ny skidestination i Sverige. Populære Idre Fjäll i Dalarna får en lillebror, Idre Himmelfjäll, som kun ligger et stenkast væk.

Den 17. december åbner den nye destination Idre Himmelfjäll. Til en start bliver det med 18 piste i de tre kategorier grøn, blå og rød, samt 8 lifte. Anlæggets største faldhøjde er på 323 meter, og den længste pist måler 3,2 kilometer.

Selvom Idre Fjäll har ansvaret for forberedelsen af Idre Himmelfjäll i første sæson, og de kommer til at arbejde tæt sammen, bliver Idre Himmelfjäll stadig en selvstændig skidestination. Det fortæller Anna Kron Boysen fra Visit Sweden i en pressemeddelelse:

– Idre Himmelfjäll bliver en selvstændig skidestination, og det er meget positivt, at der åbner nye muligheder for skiløb. Med flere destinationer tæt ved hinanden udvikles området yderligere som samlingspunkt for aktiv ferie både om vinteren og om sommeren fremover. Idre Himmelfjälls ambition er at skabe en destination året rundt i harmoni med det smukke fjeldmiljø, fortæller Anna Kron Boysen

Foto: Idre Himmelfjäll

Det er den tidligere svenske alpine topskiløber Frida Hansdotter, som har været strategisk rådgiver i designet og opbygningen af Idre Himmelfjäll og ydelser som skiskole, events, konference etc.

Skigæster har mulighed for at indlogere sig i nærheden af skianlægget i hytter i Idre Himmelfjäll eller i Idre landsby. Idre Himmelfjäll er den første investering i et nyt, stort skisportssted i over 30 år i Sverige. Det forventes at være fuldt udbygget om 15-20 år med ca. 50 alpine piste.

Share.

About Author

Comments are closed.