Nordisk repræsentationsbureau får ny projektmedarbejder

0

Pepita Pedersen er ansat af det norske repræsentationsbureau United Spirit Nordic som projektmedarbejder for arrangementer, leisure og MICE.

United Spirit Nordic byder Pepita Pedersen velkommen som projektleder. Hun kommer til at få ansvar for events, leisure og MICE. Hun bliver leder af South African Tourism, der passer perfekt til Pepita, da hun selv er født og opvokset i Sydafrika. I 2012 flyttede hun til Danmark, hvor hun har boet siden da.

Pepita er erfaren inden for alle aspekter af rejsebranchen med ekspertise fra både Sydafrika og Danmark. I sin karriere har hun udviklet rejseprodukter til det internationale marked. Hun taler engelsk til perfektion og lidt afrikansk, og hendes danske sprogfærdigheder er blevet finpusset i de sidste 7 år.

Nye kunder – flere hænder
I foråret landede United Spirit Nordic to nye kunder: Amazing Marokko og Arabian Adventures.

Amazing Marokko er Marokkos absolutte high-end DMC, og med samarbejdet ser United Spirit Nordic et stort potentiale for aktive rejser, golfrejser og projekter med prominente, lokale partnere.

Arabian Adventures blev medlem af United Spirit Nordics kundeportefølje som en forlængelse af kontrakten med deres eksisterende kunde, Destination Asia, under DNATA Travel. Som en førende DMC i De Forenede Arabiske Emirater er Arabian Adventures et sikkert, trygt og nemt valg for Nordens rejsende, der ønsker at opleve Mellemøsten.

Nye kunder betyder mere forretning, hvorfor kontoret nu udvider sit personale med Pepita Pedersen som ny international rejseprofil.

Pepita startede hos United Spirit Nordic den 1. august 2019. Før det sluttede Jonas Sehested sig til firmaet som direktør for salg og marketing i februar 2019.

Share.

About Author

Comments are closed.