TUI klar med seks nye sommerhoteller

0

TUI i Norden udvider denne sommer for deres nordiske kunder med seks nye hoteller fordelt i Europa. I slutningen af sommeren 2019, vil TUI Nordics moderselskab, TUI Group, tilføje 20 nye hoteller i hele deres internationale forretning.

TUI Nordic åbner seks nye hoteller i Tyrkiet, Grækenland, Bulgarien og Maldiverne. Det bliver hoteller med familiekonceptet, TUI Family Life, par- og voksenkonceptet, TUI Sensimar og RIU-konceptet.

Tyrkiet i fremgang
Tyrkiet er fortsat i fremgang for dette års sommerprogram, kun overgået i popularitet af ferieklassikere som Grækenland og Spanien. Det er specielt Alanya og Antalyakysten, der trækker danskerne til Tyrkiet på ny, mens landedestinationer som Kreta, Mallorca og Rhodos fylder de øverste pladser på listen over mest populære rejsemål denne sommer.

20 nye hoteller
De nye hoteller for TUI i Norden er seks ud af et samlet antal på 20 nye hoteller, som TUI Group vil åbne fordelt på elleve lande for denne sommer.

Hotelsegmentet står for 30 procent af TUI Groups årlige indtjening og er sammen med krydstogter og udflugter blandt rejsekoncernens tre største fokusområder.

Share.

About Author

Comments are closed.