Tui Care Foundation indgår mentorsamarbejde

0

Mere end 800 studerende i Jordan, Tyskland og Sverige deltager i mentorprogrammet Mentor International for at øge inkludering og beskæftigelse. 100 frivillige deltager i projektet, som skal styrke personlig udvikling og motivation.

Mentor International og Tui Care Foundation lancerede sit partnerskab ved Tysklands ungdomskonference, Mentor Germany Youth Summit. Organisationer skal samarbejde om at drive et mentorprogram for at styrke unge mennesker fra udsatte områder i Jordan, Tyskland og Sverige. Det skriver Tui i en pressemeddelelse.

– At forbedre unges livssituation og give dem muligheden for at nå sit fulde potentiale er kernen i Tui Care Foundations arbejde med uddannelse. At samle skolefællesskabet, familier og professionelle voksne for at udveksle erfaringer og løse udfordringer, er et kraftigt og inspirerende værktøj for at styrke overgangen mellem skole og arbejde, siger Thomas Ellerbeck, bestyrelsesformand i Tui Care Foundation.

Initiativet arrangerer en række workshops med fokus på at styrke selvtilliden, inkludering og forældrenes engagement.

– Dette samarbejde gør det muligt for Mentor at gøre en forskel for hundredevis af unge mennesker. Vi er også glade for at arbejde sammen med Mentor Jordan, Mentor Tyskland og Mentor Sverige, såvel som med så mange lokale frivillige, siger Sara Revell Ford, generalsekretær i Mentor International.

Mentorprogrammet vil blive tilbudt på skoler med elever fra socialt udsatte områder. Deltagerne vil være mellem 13 og 17 år, og flertallet er fra svage samfundsgrupper. Mentor og Tui Care Foundation vil rekruttere frivillige fra nærmiljøet og inkludere ansatte fra Tui. Initiativet løber af staben i efteråret 2019 og sommeren 2020.

Share.

About Author

Comments are closed.