Spies åbner nyt boutiquehotel på Ibiza

0

Efter stor succes med det bohemeinspirerede hotelkoncept Casa Cook i Grækenland, åbner Spies, sammen med ejerselskabet Thomas Cook Group, nu det første tilsvarende hotel i Spanien på Ibiza.

Det nye Casa Cook Hotel på Ibiza kommer til at have fokus på arkitektur, design, yoga, spa og gastronomi. Øen er blandt andet kendt for den tilbagelænede atmosfære og fantastiske strande.

I samme stil som søsterhotellerne på Rhodos og Kos er det nye hotel designet med betonvægge og naturmateriale i varme toner og et enkelt design.

– Casa Cook er blevet enormt godt modtaget af vores gæster og vi er meget glade for, at vi nu også på Ibiza kan byde velkommen til tilbagelænet luksus og lækkert design. Øen er kendt for sin afslappede atmosfære og smukke natur og er den perfekte destination for endnu et Casa Cook-hotel, siger Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef Spies.

Hotellet ligger på Cala Gració-stranden i San Antonio på øens vestkyst. Det har tre forskellige bygninger med 189 værelser, et poolområde, spa og træningsfaciliteter. En del af haven er designet til at dyrke yoga, og der er en sti direkte ned til stranden. Casa Cook Ibiza har to restauranter. Den ene har fokus på vegansk køkken, og den anden tilbyder retter med både lokal og international touch. Casa Cooks morgenbuffet er inkluderet i prisen for alle gæster.

Casa Cook har allieret sig med arkitekten Miguel Garcia Quetglas, som er skaberen af nogle af Ibizas mest ikoniske institutioner som Café del Mar og Pikes Hotel samt natklubberne DC10, Amnesia og Es Paradis.

Casa Cook Ibiza åbner i juli 2019. Hotellet har minimumsalder på 16 år.

Share.

About Author

Comments are closed.