Nyt koncept tilbyder ukendt rejsedestination

0

Apollo nye rejsekoncept “Live a Little” tilbyder rejser til ukendte destinationer.

Pak kufferten og lad destinationen være en overraskelse. Sådan lyder Apollos nye spontane rejsekoncept, hvor man som rejsende ikke kender til destinationen.

Mottoet hedder Live a Little, og ifølge Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo, skal det nye koncept ryste op i ferieoplevelsen:

– Vi har mange rejsende, der ender på de samme destinationer og sågar på de samme hoteller igen og igen. Eller som rejser til en destination, som naboen har anbefalet. Og det er naturligvis også trygt og rart, siger Glenn Bisgaard og fortsætter:

Men vi vil gerne ryste lidt op i markedet og vise nogle andre destinationer frem, som helt sikkert også vil overraske positivt, og som måske endda kan blive en ny favorit.

Tag chancen
Rejsen til “Destination Ukendt” indeholder en rejse i Apollos almindelige charterprogram, som kan være hvad som helst og hvor som helst.

Hvis man vil være garanteret tryghed ved hotellet, kan man tilkøbe sig sikkerhed og være garanteret minimum et hotel med fire stjerner.

– Live a Little har lidt for enhver smag. Men fokus er på, at man skal tage chancen, få nye indtryk og opleve nye ting: Nye madoplevelser, nye mennesker, nye stilarter og nye omgivelser, siger Glenn Bisgaard.

To uger før afrejse får kunderne af vide, hvornår man skal rejse, og hvor turen går hen.

Share.

About Author

Comments are closed.