Krabi kommer på Apollos vinterprogram

0

Rejsearrangøren Apollo tilbyder tre ugentlige flyvninger til Krabi i vintermånederne – En af flyvningerne kommer til at være direkte.

Selvom sommerferien kun lige er skudt i gang, har mange danskere allerede rejsekikkerten fremme mod vinterferien. Her er Thailand en vaskeægte dansker-favorit. Apollo flyver fra november til slutningen af marts til Krabi i Thailand med tre afgange ugentligt fra København.

Hver fredag kommer det til at være en direkte flyvning i samarbejde med Norwegian, og hver lørdag og søndag med et enkelt stop undervejs, hvor flyvningen foregår i samarbejde med Thai Airways.

– Vi oplever allerede nu meget stor efterspørgsel på Thailand som vinterdestination. Faktisk er flere afgange til bl.a. Krabi allerede tæt på udsolgt, selvom vi har tre ugentlige flyvninger, og der endnu skal vendes en del kalenderblade, førend vi rammer vinteren.

– De direkte flyvninger til Krabi er naturligvis lidt af et tilløbsstykke. Men har man ikke noget imod en lille mellemlanding til at strække ben, så er der yderligere to flyvninger fra København, fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Krabi er særligt populært i vintermånederne, da det ikke regner nær så meget, som man kan opleve i sommermånederne.

– Provinsen giver også adgang til at rejse videre, hvis man vil udnytte rejsen til at opleve mere af Thailand – fx rolige Ao Nang, den stille fiskerby Klong Muang eller i kombination med paradisstrandene på Koh Lanta, afslutter Glenn Bisgaard.

Ud over Krabi tilbyder Apollo også rejser til Phuket samt Bangkok hele vintersæsonen.

Share.

About Author

Comments are closed.