Hver tredje træner på ferien

0

Sommerferien er lige om hjørnet, og i mange af danskernes kufferter kan man spotte et par løbesko, yogatights, svømmebriller eller andet træningsudstyr.

Knap fire ud af ti (38 pct.) træner, når de er på ferie. Det viser en undersøgelse, som rejsearrangøren Apollo Rejser har lavet blandt mere end 1.000 danskere.

Det vil sige, at mere end hver tredje dansker ikke kun vil svede på grund af sommervarmen, når de er på sommerferie. De tager nemlig deres træningstøj med på ferien for at få lidt ekstra sved på panden.

– Hvor charterferie tidligere handlede om at spise, drikke og slikke sol, så handler det i dag også om oplevelser og om at få mulighed for at træne i nye omgivelser, så man får nogle andre kilometer i benene, end man gør i det daglige, når man fx løber eller cykler, fortæller Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Børnefamilier træner mere
Det er særligt de rejsende, der har børn med, som ikke kun vil løbe efter ungerne. 43 procent af de rejsende med børn tager træningen med på deres ferie.

– Børnene er rigtig ofte med, hvor det kan lade sig gøre, eller også lærer de at windsurfe eller svømme lige ved siden af, uddyber Glenn Bisgaard.

Apollo tilbyder selv svømmeskoler eller andre aktiviteter på deres hoteller med Apollo Sport-koncept, der henvender sig til dem, der gerne vil kombinere mad, drikke og sol med lidt træning.

– Når man har ferie, er der bare mulighed for at træne på rigtig mange fede måder – sammen og hver for sig, siger Glenn Bisgaard.

Share.

About Author

Comments are closed.