Apollo lancerer rejser for singler

0

Der er delebørn, papmødre, halvsøskende, alenefædre, singler og alt det midt imellem. Efterhånden er måden, vi lever på, meget forskelligartet. Derfor har Apollo nu lanceret et nyt koncept til solorejsende med eller uden børn.

Apollo Solo er rejsearrangøren Apollos nye koncept til alle, der har lyst til at rejse alene uden at betale for et værelse for to voksne. Samtidig fjerner rejsearrangøren tillæg for eneværelser fra en række af deres populære hoteller.

Antal husstande med en voksen har været støt stigene i årevis. Ifølge Danmarks Statistik var der således i 2018 knap 1,2 mio. singler, der bor alene eller sammen med deres børn. Det skriver Apollo i en pressemeddelelse.

Udbuddet af pakkerejser til denne målgruppe er meget begrænset. Derfor har Apollo nu lanceret deres udbud af solorejser med det nye koncept, Apollo Solo.

– Vi har længe oplevet en stor efterspørgsel efter singlerejser, og vi ser, at danskernes rejsemønstre og livsstil i øvrigt forandres til at blive mere selvstændige, forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

– Mange flere efterspørger rejseeventyr på egen hånd – ikke nødvendigvis for at være alene men for på egen hånd at opleve nye kulturer, nye oplevelser og nye mennesker. Deraf konceptet Apollo Solo, siger han.

Det vil sige, at en række koncepthoteller laves om til solo-hoteller i udvalgte uger over sommeren. Apollo Mondo Duo, bliver til Apollo Mondo Solo, og Apollo Sport bliver til Apollo Sports Solo i disse uger.

Det betyder også, at der i Solo-ugerne vil være sammensat programmer og sociale sammenkomster til dem, der rejser alene. Heriblandt vinsmagning, solnedgangspicnic, yoga, træning, middage og andre former for sociale events.

– Ligesom par, der rejser sammen, er forskellige, så er singler det naturligvis også. Derfor har vi sammensat forskellige koncepter, som passer til forskellige aldersgrupper og livsstil. Man kan så selv bestemme, om man vil slappe af på et voksenhotel, vil rejse med børnene eller træne med ligesindede på vores sportshoteller og i øvrigt, hvor meget man vil være social med andre, forklarer Glenn Bisgaard om det nye koncept.

Apollo Solo program denne sommer:

Apollo Mondo Family Solo
I uge 31 er familiehotellet Kipriotis Maris på Kos omdannet til Apollo Mondo Family Solo. Ugen byder på sociale sammenkomster, morgenyoga, børnedisko, svømmeskole og fælles middage. Konceptet er for forældre med børn i alle aldre, og der er lagt op til, at børnene får rig mulighed for at møde nye venner.

Apollo Mondo Solo
I uge 38 er der singleuge på voksenhotellet Milna Osam på Brac i Kroatien. Ugen henvender sig til solorejsende, der vil koble af og have mulighed for at møde ligesindede under netværksarrangementer, middagsselskaber samt mad- og vinsmagning.

Apollo Sports Solo
I uge 34 og 47 åbner træningshotellet La Pared på Fuerteventura for deres solouger med fokus på masser af træning, yoga og surfing. Der er desuden planlagt netværksarrangementer, fester, picnic ved solnedgang og jacuzziarrangementer.

Share.

About Author

Comments are closed.